Brandbox

Get your sleep!

Get your sleep!

We spend a third of our day sleeping. Sleep is much more than a passive activity; we need that time to clear our minds and restore our bodies. If we don't get enough rest eacht night, we become cognitively impaire, just as if we had been drinking alcohol.

Jan Diehm from Huffington Post created this infographic, explaning what the body actually does during those resting hours. There are four stages of sleep, and it takes 90-110 minutes to complete an entire cycle, wich translates into about five cycles per night.

Check out the picture and see how every night your body and mind works to keep you in shape! We can only say that sleeping on a TopperBox™ system wil help you get the best nights ever!!

 

Geplaatst op 12 May 2016, om 11:39

TopperBox™ 2.1 module

Door een continu monitoren van de hotels door onze Experience Members zijn we in staat om de persoonlijke slaapvoorkeuren van een hotelgast goed in beeld te brengen. Het stond al vast dat het TopperBox™ slaapsysteem in staat was om de menselijke diversiteit een goede nachtrust te bezorgen maar ook daarin is altijd wat te verbeteren.

Het gebruik van open structuur schuimen zorgt voor een goed ventilatie en daarin hebben wij nu het beste in huis. Zowel de zijconstructie als de druklaag zijn van een nieuw type schuim voorzien. Uiteraard is dit Ecologisch verantwoord materiaal.

Het dubbellaags Pocketvering interieur is nu uitgevoerd als een 9 zone systeem. Het betekend dat we nog meer definitie in ondersteuning bieden dan voorheen met het 5 zone systeem. Uniek in Nederland!

Maar aan de operationele zijde hebben wij wellicht de belangrijkste verbetering aangebracht. De TopperBox™ 2.1 module is namelijk STANDAARD voorzien van een afneembare hoes. Vanuit de fabriek wordt de module voorzien van een hoes met klittenband sluiting in de besteld kleur. Echter wanneer de klant een andere kleur wenst of er een ongelukje is gebeurt dan is de hotelier zelf in staat om snel een nieuwe hoes aan te brengen.

Omdat we deze ontwikkelingen zo snel mogelijk wilde doorvoeren hebben besloten dit direct te doen en zijn we in staat gebleken dit ZONDER PRIJSVERHOGING te kunnen uitvoeren. Meer bed voor dezelfde prijs!!

Gebruik het contactformulier om informatie aan te vragen of direct een proefopstelling in uw hotel te bestellen. Wij doen alles voor "the best night ever"

Geplaatst op 17 Jul 2015, om 09:50

Experience arrangement

Experience arrangement

Voor de maanden maart , april en mei is het Carlton Oasis hotel in Spijkenisse geselecteerd als het TopperBox Experience hotel.

Het hotel is een onverwachte oase in het werkgebied van de Europoort en Botlek maar laat je niet voor de gek houden..... In de directe omgeving zijn er veelzijdige natuurgebieden en pittoreske dorpjes aanwezig die eenvoudig met de fiets te bereiken zijn. Uitgebreide info EN prachtige fietsen zijn in het hotel aanwezig. Kijk voor alle hotelfaciliteiten op de website. http://www.carlton.nl/oasis/default-nl.html


Stuur een email naar marknijsse@topperbox.nl en vraag een voucher met je persoonlijke code aan om dit arrangement te boeken. Wij zijn weer heel benieuwd naar jullie ervaringen!!

 

het TopperBox team

 

Geplaatst op 19 Mar 2014, om 07:39

White Collection foto shoot

White Collection foto shoot

In de showroom van Eichholtz hebben we een aantal artikelen van de TopperBox™ White Collection gefotografeerd en de foto's zijn prachtig geworden!

Wat houdt de White Collection eigenlijk in? De producten in deze collectie zijn ontwikkeld om de standaard uitvoering van de TopperBox™ een kompleet andere look te geven. Zo hebben we een een hoes ontwikkeld die eenvoudig over een TopperBox™ element heen getrokken kan worden en hebben we een aantal nieuwe bedpoten ontworpen.

Het effect is groots zoals op de foto's goed is te zien. De hoes, TopperBox™ CombiCover, kan in allerlei materialen worden uitgevoerd. We maken ze van luxe weefstoffen, PU leathers of zelfs echt leder. We hebben zelfs een exemplaar van koeienhuiden gemaakt zoals op de site te zien is.

De klant kan uiteraard ook zelf stoffen insturen. De kritische consument die wat anders wil kan zijn TopperBox™ slaapsysteem eenvoudig zelf aanpassen aan de nieuwe kleurstelling van de slaapkamer maar ook voor de hotelier bied dit systeem grote voordelen. Uiteraard is een kleur of stijl verandering snel gerealiseerd maar ook wanneer er een ongelukje gebeurt en het bed is beschadigd kan de kamer binnen een half uur weer operationeel zijn door eenvoudig een TopperBox™ CombiCover aan te brengen.

Geplaatst op 28 Feb 2014, om 14:46

TopperBox Experience Hotel

TopperBox Experience Hotel

Voor de leden van ons TopperBox™ Experience Panel hebben we voor de maanden januari en februari weer een TOP hotel geselecteerd!

Het Carlton President hotel in Maarssen is onderdeel van de Carlton Hotel Collection en ligt centraal in Nederland dichtbij Utrecht. Dit sfeervolle hotel is voorzien van het TopperBox™ slaapsysteem en naar volle tevredenheid van de hotelgasten. Wij ontvangen namelijk zeer regelmatig reacties en aanvragen voor de aanschaf van een slaapsyteem voor thuis. 

Vraag een boekingscode op bij onze agent NL en boek snel een voordelig arrangement bij dit TopperBox™ Experience hotel. Veel plezier!

 

het TopperBox team

Geplaatst op 10 Jan 2014, om 09:42

PRIJSWINNAARS LOTERIJ

Onderstaande deelnemers zijn in de prijzen gevallen:

 

Paul Hoogstraten             1e prijs TopperBox™ slaapsysteem 180x210

Rolinda Kerkdijk               2e prijs Hotel weekend arrangement 2 pers

Carla Stet vd Pas              3e prijs Luxe Donzen bedtextiel set

Henriette Hettinga            4e prijs Synthetisch bedtextiel set

Hilde Schakel Veenhuis    5e prijs TopperBox™ Surprise set

 

We willen onze prijswinnaars hartelijk feliciteren met hun prijs en deze persoonlijk overhandigen tijdens een feestelijke middag op ons verkoopkantoor te Erm. Jullie ontvangen nog een persoonlijke uitnodiging per e-mail met de exacte datum en tijd.

Verder iedereen bedankt voor de vele enthousiaste reacties en de Likes op Facebook. Blijf ons vooral volgen op Facebook en schrijf je via onze website in voor de Garage Sale en Experience Panel nieuwsbrief zodat je weet wanneer we weer prachtige aanbiedingen hebben.

De komende 2 maanden is het luxe Carlton President hotel in Maarssen HET adres waar je het TopperBox™ slaapsysteem kan uitproberen. Op de Website van het hotel kan je een arrangement boeken tegen een sterk gereduceerd tarief. Om dit arrangement te kunnen boeken heb je een kortingscode nodig die je bij ons kan aanvragen. Mail met marknijsse@topperbox.nl en je ontvangt alle relevante info.

 

 

het TopperBox™ team

Geplaatst op 6 Jan 2014, om 11:20

NIEUWJAARS LOTERIJ

NIEUWJAARS LOTERIJ

Het TopperBox™ team wil iedereen bedanken voor hun inzet en het enthousiasme wat vooral het TB Experience Panel het afgelopen jaar heeft laten zien. Wij danken ook alle Garage Sale Members voor hun positieve reacties op onze producten en zullen ons in 2014 weer bedienen met veel prachtige aanbiedingen van onze dealers.

We gaan op deze eerste nieuwjaars loterij 5 prijzen verloten. De hoofdprijs is een complete TopperBox™ opstelling van 180x210 inclusief hoofdbord t.w.v. 3.500,00.

2e prijs is een volledig verzorgt Signature arrangement voor 2 overnachtingen in het luxe Carlton Ambassador hotel in Den Haag welke net is uitgekozen tot no.1 Best European Luxery City Hotel. Het arrangement is inclusief drinks & snacks, 2x ontbijt en een kompleet diner met wijnarrangement voor 2 personen t.w.v. 600,00.

3e prijs is een complete set bedtextiel in onze exclusieve Dons kwaliteit en bestaat uit een 2 persoons dekbed, 2 kussen Dons Basic, 2 kussens Dons Executive en 4 luxe TB Pillow Protectors t.w.v. 450,00.

4e prijs is een set bedtextiel in onze luxe synthetische kwaliteit en bestaat uit een 2 persoons dekbed, 2 kussen Syndon Basic en 2 luxe TB Pillow Protectors t.w.v. 200,00.

5e prijs is een surprise gift set.

Ga dus snel naar onze TopperBox FaceBook pagina, Share en Like deze nieuwjaars loterij en jouw naam komt automatisch in de hoge hoed terecht! Veel plezier en succes!

 

het TopperBox™ Team.

Geplaatst op 29 Nov 2013, om 15:03

slaap geheimen

slaap geheimen

Een goede nachtrust wordt door vele factoren bepaald. Zo heeft iedereen zijn persoonlijke "rituelen" voor het naar bed gaan en wordt verwacht dat het slaapsysteem de rest doet. Niets is minder waar. Natuurlijk speelt het bed een grote rol in ons slaapgedrag maar werkt daarin samen met meerdere factoren als omgevingstemperatuur, ventilatie, omgevingsgeluid en verduistering.

Bij de keuze van het bedtextiel, dekbed en hoofdkussen dient men rekening te houden met de genoemde factoren en liefst te kiezen voor natuurlijke materialen. Een goede kwaliteit katoen voor de tijken en dons voor de vullingen zullen zeker bijdragen aan een gevoel van comfort en behaaglijkheid. Een extra Pillow Protector voorkomt eventuele hypoallergene reacties en verzekert een langere levensduur voor het kussen. 

Hou de kamer zo koel en donker mogelijk. Ventileer zo mogelijk de gehele dag en liefst ook de gehele nacht. Probeer wel zoveel mogelijk omgevingsgeluid te voorkomen. Zuurstof is ook brandstof voor onze hersens. Vergeet niet dat deze de gehele nacht moeten doorwerken om ervoor te zorgen dat we de volgende dag weer fris opstaan. Hierbij worden o.a. alle indrukken en emoties van de dag verwerkt en wordt ons slaapritme bepaald. Verder hersteld het lichaam zich en heeft het invloed op onze hormonale huishouding.

Het slaapproces verdient dus onze aandacht! Met de ontwikkeling van het TopperBox™ slaapsysteem proberen we rekening te houden met zoveel mogelijk factoren die de kwaliteit van de nachtrust kunnen bevorderen en het proces van herstel optimaal ondersteund. 

 

Geplaatst op 27 Aug 2013, om 12:09

TB White collection

TB White collection

Ontwikkeling van de TopperBox™ White Collection. Hierbij hebben we ons laten inspireren door de producten van Eichholtz die top designers van over de hele wereld in hun projecten toepassen. We willen met deze collectie het TopperBox™ slaapsysteem een look meegeven die perfect binnen de internationale interieurconcepten past. De White Collection omvat diverse opties voor de afwerking van het bed element en een nieuwe bedpoten. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en uiteraard vanaf wanneer deze unieke collectie geintroduceerd wordt!

Geplaatst op 23 Aug 2013, om 09:58

TopperBox™ 2.0

TopperBox™ 2.0

Het unieke TopperBox slaapsysteem voor Hotels is vernieuwd!! Na 5 jaar trouwe dienst is het basis concept van het slaapsysteem scherp onder de loep genomen. Vooral constructief is het TopperBox™ 2.0 element enorm verbeterd en hebben we gekozen voor ecologisch verantwoorde materialen. Door te kiezen voor duurzaam FSC hout en hoogwaardige FR/HR schuimen van Nederlandse bodem is het TopperBox slaapsysteem klaar voor de toekomst.

Geplaatst op 24 Jul 2013, om 11:01